Kako ovaj program učiniti besplatnim za sve polaznike?

Dva su moguća načina – uz pomoć sponzora i uz pomoć crowdfunding kampanje. Kako bi osigurali uspjeh projekta pokušat ćemo na najbolji mogući način iskoristiti oba načina.

Kako bi ostvarili zacrtani cilj – educirati 20 polaznika u svakoj hrvatskoj županiji tj. ~ 400 polaznika u cijeloj zemlji bit će potrebno obići našu zemlju 5 puta – s obzirom na planirani raspored dolazaka jednom tjedno po 4 šk. sata.

To će iziskivati značajne materijalne troškove od kojih su najveći financijska sredstva za predavača/pokretača projekta koji u to vrijeme neće moći raditi na Sveučilištu u punom radnom vremenu, dok su ostali veći troškovi leasing automobila, gorivo, autoceste, nastavni materijali i tehnička oprema.

U konačnici trebat će nam podrška župana i gradonačelnika gradova u kojima se planira provoditi program edukacije u smislu osiguravanja tehničkih uvjeta (prostora) za izvedbu nastave – prostor sa stolovima i stolicama za min. 20 osoba dostupan u večernjim/jutarnjim satima u periodu od 5 tjedana (jednom tjedno).

Sponzori

Planirani troškovi projekta iznose približno 400.000 kn bez ikakvih sponzorstava. Kako bi smanjili troškove tražimo sponzore koji su voljni pomoći da ovaj projekt uspije.

Što trebamo?

Trebamo sponzore za sljedeće ključne troškove:

LEASING AUTOMOBILA   Želimo podržati projekt!
GORIVO   Želimo podržati projekt!
AUTOCESTE   Želimo podržati projekt!
RAČUNALNU OPREMU   Želimo podržati projekt!

 

Što nudimo sponzorima?

Svim zainteresiranim sponzorima nudimo oglašavanje na službenom automobilu (za kojeg također tražimo sponzora) tijekom 12 mjeseci trajanja projekta.

Pored toga nudimo oglašavanje (uključivanje vaših logotipova, bannera ili oglasnih materijala) na :

  • zaglavlju web stranica projekta
  • svim našim profilima na društvenim mrežama (facebook, instagram, twitter i youtube)
  • svim grafičkim materijalima
  • svim video materijalima
  • svim promo materijalima (majice/košulje/kape)
  • nastupima u medijima

Za ponude, uvjete i sva ostala pitanja molimo kontaktirajte nas na službeni e-mail: hsn@intellego.hr ili putem naše Facebook stranice.

Crowdfunding kampanja

Kako bi prikupili ostatak sredstava potrebnih za realizaciju projekta pokrenuli smo crowdfunding kampanju na platformi Indiegogo. Putem ove kampanje želimo prikupiti $66.500. Ovaj iznos ćemo umanjiti za iznos koji uspijemo prikupiti od sponzora.

Sredstva su namijenjena za pripremu i izvedbu nastavnog programa tijekom 2018. godine. Kako će izgledati izvedba programa pročitajte ovdje.

Svi polaznici dobiti će nastavne materijale (što u tiskanom, što u digitalnom obliku) te potvrde o završenom programu edukacije.

Početna stranica kampanje

Ovim putem pozivamo sve uspješne tvrtke, a posebno uspješne startupove da podrže kampanju i omoguće da se u 2018. godini dramatično poveća broj građana koji poznaju Lean Startup pristup i sve ostale korake potrebne da bi započeli ostvarivati svoje ideje. Ovim povećanjem širimo bazu i postavljamo temelje na kojem će onda naši polaznici moći svoje ideje pretvoriti u stvarne i uspješne poslovne poduhvate.

Želim podržati program!

Odlično! Hvala vam u moje ime i u ime svih predbilježenih polaznika!

U ovoj fazi razvoja projekta najbolje je da se predbilježite na newsletter na našoj privremenoj (pre-launch) stranici crowdfunding kampanje na platformi Indiegogo –> ovdje.

Također lajkajte našu Facebook stranicu  kako bi bili obaviješteni o početku programa.